Beskæring og træfældning

Få hjælp til træfældning

At fælde et træ kan virke uoverskueligt og tilmed farligt. Det kræver nemlig, at man har styr på, hvordan man fælder træet, samt hvor træet vil falde hen. Har man ikke styr på det, kan det skabe farlige situationer, hvor både mennesker, huse og lignende bringes i fare.

Hos Anlægsgartner A.Beck har vi mange års erfaring med træfældning og beskæring af træet i Nordsjælland. Det betyder helt konkret, at vi klarer opgaven professionel og effektivt, så du slipper for arbejdet og bekymringerne. Har du en buks, et frugttræ eller ligende, der skal beskæres eller et træ, der skal fældes i Nordsjælland, så er du velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Træfældning Nordsjælland

Vi udfører:

  • Beskæring af frugttræer.
  • Beskæring af buske/ busketter.
  • Rydning af busketter
  • Fældning af store og små træer.
  • Stubfræsning.
  • Topkapning.
Beskæring Nordsjælland

Beskæring i Nordsjælland

Træer, buske og hække har brug for at blive beskåret for ikke at komme helt ude af kontrol. Samtidig kan eks. et ubeskåret frugttræ giver mindre og dårligere frugt, da træets energi ikke gives fuldt ud til frugten. Det er derfor en god idé at prioritere en beskæring helst hvert år eller hvert andet. 

Mange har dog ikke den fornødne viden om, hvordan man skal beskære træer og buske, så det gavner træet og ikke slår det ihjel. Hos Anlægsgartner A.Beck står vi både for beskæring og træfældning i Nordsjælland, så du er sikret det optimale resultat med omtanke for det æstetiske udtryk og træets videre vækst. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.