Beskæring og træfældning

Få hjælp til træfældning

At fælde et træ kan virke uoverskueligt og tilmed farligt. Det kræver nemlig, at man har styr på, hvordan man fælder træet, samt hvor træet vil falde hen. Har man ikke styr på det, kan det skabe farlige situationer, hvor både mennesker, huse og lignende bringes i fare.

Hos Anlægsgartner A.Beck har vi mange års erfaring med træfældning og beskæring af træet i Nordsjælland. Det betyder helt konkret, at vi klarer opgaven professionel og effektivt, så du slipper for arbejdet og bekymringerne. Har du en buks, et frugttræ eller ligende, der skal beskæres eller et træ, der skal fældes i Nordsjælland, så er du velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

gardener-cuttings-of-garden-plants-in-the-spring.jpg

Vi udfører:

Beskæring af frugttræer
Beskæring af buske/busketter
Rydning af busketter
Fældning af store og små træer
Stubfræsning
Topkapning

Beskæring i Nordsjælland

Beskæring Nordsjælland

Træer, buske og hække har brug for at blive beskåret for ikke at komme helt ude af kontrol. Samtidig kan eks. et ubeskåret frugttræ giver mindre og dårligere frugt, da træets energi ikke gives fuldt ud til frugten. Det er derfor en god idé at prioritere en beskæring helst hvert år eller hvert andet. 

Mange har dog ikke den fornødne viden om, hvordan man skal beskære træer og buske, så det gavner træet og ikke slår det ihjel. Hos Anlægsgartner A.Beck står vi både for beskæring og træfældning i Nordsjælland, så du er sikret det optimale resultat med omtanke for det æstetiske udtryk og træets videre vækst. 

Hvornår er det bedste tidspunkt til træfældning?

Timingen på træfældning er afgørende for både træets sundhed og sikkerheden i dit uderum. Generelt anbefaler vi, at træfældning foretages i de sene efterårsmåneder eller i løbet af vinteren. På disse tidspunkter er træerne oftest i deres hvilefase, hvilket reducerer stress for træet og fremmer en hurtigere og sundere genopretning efter fældningen.

Hvordan ved du, at det er tid til at fælde et træ?

Det kan være svært at afgøre, hvornår et træ trænger til at blive fældet. Nogle klare tegn på, at et træ kan have brug for fældning, inkluderer synlige skader på stammen, døde eller hængende grene, samt svampevækst ved roden. Hvis du er i tvivl om tilstanden af dine træer, er det en god idé at kontakte os for en professionel vurdering. Vores erfarne anlægsgartnere kan hjælpe med at vurdere træets tilstand og afgøre, om fældning er nødvendig, eller om en simpel beskæring kunne være tilstrækkeligt til at bevare træets sundhed og struktur.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.