Støttemur i natursten og bestonsten

En støttemur eller terrænmur, bruges til at holde jorden og opdele terrænet i niveauer. Muren kan laves af vidt forskellige materialer, såsom betonsten eller natursten, f.eks. kampesten eller sandstenblokke. Vi vil rådgive og hjælpe jer med at finde den løsning, der passer bedst til jeres have og det jordtryk, som vil påvirke muren. Vi udfører arbejdet, så muren holder og samtidig giver et flot udtryk i haven.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på din støttemur.

Retaining wall on the walkway in Luray, Virginia
sandsten belægning

Støttemur i natursten

Vi går meget op i at lave flotte og holdbare udendørs løsninger, herunder støttemure i natursten. Vi forstår, hvor vigtigt der er, at vælge den rigtige type natursten til din støttemur. Vores erfarne hold rådgiver dig gennem valget af natursten, der passer til din have og æstetikken, du ønsker at opnå. Fra robuste granitsten til charmerende sandsten tilbyder vi en bred vifte af muligheder, der passer til enhver smag. 

Lad os lave din kommende støttemur i natursten, der ikke kun opfylder dine behov for terranudjævning, men også får din have til at se mere æstetisk ud. 

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud til din kommende støttemur. Så gør vi igennem dine behov og ønsker til støttemuren.

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.