Trapper

Trappe opbygning

Hos os er trapper noget vi er specialister i. Vi tilbyder trappeløsninger, der passer perfekt til dit sted, behov og ønsker. Vores ekspertise favner to typer af trappeløsninger. Vi udføre alle former for trapper i natursten og betonmaterialer.

Natursten trapper:
Vi bruger naturens egne sten og laver trapper, der både holder og imponerer. Fra granit til marmor, laver vi trapper, der udstråler en tidløs stil.

Beton trapper:
Med en kreativ tilgang til det robuste betonmateriale, former vi trapper, der ikke bare binder jorden sammen, men også tilføjer den stil du ønsker at have. 

Andreas_Beck Anderse_Trappe i granitkantsten og chaussesten

Gør gamle trapper nye igen

Genoprettelse er lige noget for os. Ældre trapper af natursten eller beton, der trænger til lidt kærlighed, er en del af vores speciale. Vi giver trapperne en kærlig hånd, så de kan se nye og flotte ud igen. For os handler det ikke kun om at genoprette trapper – det handler om at få trapperne til at passe til dine udendørs omgivelser. Vores erfaring og omhu gør os i stand til at genoplive trappernes gamle udseende, samtidig med at vi bevarer de unikke karakteristika.

Uanset om du ønsker en udendørs trappe, der har det hele, eller bare en simpel og pålidelig trappe til at forbinde forskellige områder i udearealet, så stræber vi altid at levere kvalitet med et strejf af individualitet. Kontakt os i dag, og lad os skabe den perfekte trappe, der passer til dit udemiljø

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.