Anlægsgartner Lynge

Professionel haveservice i hele Lynge og omegn. Vi klarer store som små opgaver.

Erfaren anlægsgartner Lynge

Med mere end 7 års erfaring inden for anlægsbranchen tør vi godt kalde os selv for specialister. Du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi gør, når vi arbejder med dine anlægsopgaver. 
Som Anlægsgartner i Lynge og omegn klarer vi både store og små opgaver, så du kan nyde din have uden at få dårlig samvittighed over det ubeskåret træ eller lignende.
Vores erfaring betyder, at vi kender til langt de fleste planter, buske og træer. Derfor kan vi uden problemer assistere dig i, hvordan du bedst passer på dine have, så den står flot år efter år.

Har du brug for hjælp i din have, så kan du kontakte os her.

Flowers in garden
Geraniums

Haven er dit frirum

Haven er et frirum for mange danskere, og derfor er det vigtigt, at haven fremstår smuk og velplejet. Men i en hverdag med arbejde, oprydning, børnepasning, og hvad der ellers hører til, kan haven hurtigt blive nedprioriteret. 

Hos A. Beck Anlægsgartner sørger vi for, at du altid kan nyde dine aftner og weekender i en have, der velplejet og nydelig. Vi klarer alle opgaver fra græsslåning, hækklipning, beplantning af blomster og træer, beskæring og meget mere, så du kan få det fulde ud af din tid i haven.

Vi kører blandt andet også ud i: 

Vores kunder siger

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Hydrangea Flowers in the Garden
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.