Referencer

Se flere anmeldelser på vores Trustpilot

Vi har benyttet Anlægsgartnerfirmaet A. Beck i forbindelse med udendørsarealerne til vores hus. De har stået for etablering af såvel indkørsel, 2 terrasser, fundering og gulv i nyopført skur, anlæggelse af højbede, samt sammenhængende gangarealer mellem indkørsel, vej og terrasser. Alt er lavet i herregårdssten.

Jeg har haft fornøjelsen af A. Beck til flere store projekter, og hver gang har Andreas formået at give de bedste priser samtidigt med at kvaliteten er i top. Jeg har endvidere anbefalet A.Beck til flere venner og familiemedlemmer, som alle er mere end tilfredse med det arbejde Andreas og hans team har udført. Jeg kan kun sige rosende ord om A.Beck og vil til enhver tid anvende og anbefale dem videre.

Pålidelig og dygtig anlægsgartner. Jeg har to gange benyttet mig af Andreas Beck i forbindelse med hjælp til projekter i min have. Jeg har fået renoveret min forhave - med nye flisegange og bede - og fået anlagt en en trailerparkering. Andreas arbejder stabilt og hurtigt og leverer et flot resultat. Han er meget lydhør i planlægningsfasen samtidig med, at han kommer med konstruktive løsninger. Jeg har været meget tilfreds med Andreas' indsats, og kan varmt anbefale at gøre brug af hans dygtighed og gode arbejdsmoral.

Kompetent rådgivning og udførsel. Andreas Beck lavede vores stenterrasse. Fik meget kompetent rådgivning om både design og materialer. Var trygge hele vejen igennem selve udførslen af arbejdet. Står tilbage med en terrasse vi er meget glade for, og som vi kan have i mange år frem. Giver mine varmeste anbefaler og 5 stjerner.

Det gode samarbejde. Vi er rigtig glade for vores samarbejde med A. Beck. Vores seneste haveprojekt var en omlægning af dels et meget stort staudebed dels nyanlæggelsen af et stort rhododendronbed inklusive træer. Vi er blevet godt hjulpet, af Andreas' store viden,til vores valg af planter og udformning af vores have og ikke mindst til den efterfølgende pleje og drift. Vi oplever en stor imødekommenhed og hjælpsomhed der gør os tryg ved samarbejdet. Og så er en aftale en aftale! Vi ser frem til vores næste opgave sammen.

Andreas lagde forrige sommer 200m2 terrasse. Slutproduktet har vist sig at holde rigtigt godt, og hele processen forløb smertefrit. Efterfølgende brugte vi også Andreas i forbindelse med træfældning og plantning af hæk. Alt i alt en meget god oplevelse.

Bedre anlægsfirma skal man lede længe efter, jeg giver derfor firmaet mine bedste anbefalinger. Pålidelig, kommer som aftalt, god pris. Flot arbejde, som i den grad lever op til mine forventninger. Jeg ser frem til at Andreas og hans firma, skal lave nye anlægs opgaver for mig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.