Træfældning Nordsjælland

Faglært og erfaren anlægsgartner med alle de nødvendige værktøjer til træfældning og beskæring

Professionel gartner til træfældning i Nordsjælland

Hos A-beck kan vi hjælpe dig med træfældning og beskæring af træer i alle størrelser. Vi har mange års erfaring inden for træfældning i Nordsjælland, så du er sikret professionelle fagfolk, der ved, hvordan man skal udføre opgaven på en effektiv og sikker måde.

Vi hjælper dig også gerne med bortskaffelse af det fældet træ, hvis det er nødvendigt. Vi kommer også gerne ud og besigtiger opgaven, så vi sammen kan aftale, hvad der skal ske i forbindelse med træfældningen.

Træfældning Nordsjælland
træfældning

Træfældning af risikotræer

Et riskotræ er et træ, der udgøre en særlig risiko for dets omgivelser. Dette kan både være i forbindelse med bygninger og mennesker. Et risikotræ behøver ikke nødvendigvis fældes, men så det er vigtigt, at træet bliver inspiceret efter risiko. Er træet i høj risiko skal det altså inspiceres oftere end mindre risikotræer.

Skal du have fældet et risikotræ er det vigtigt, at du gør opmærksom på, at træet er et risikotræ, så vi kan have det rigtige værktøj med til fældningen.

Vores kunder siger

Ann Roldan
Ann Roldan
Really good service. Arrived on time and did the job quickly and efficiently (downsizing old apple trees).
Yosef Bhatti
Yosef Bhatti
Klare aftaler der blev opholdt, flot kvalitet og rimelig pris. Meget imødekommende og professionel. Kommer med god rådgivning. Helt igennem en god oplevelse.
Karin Prosberg Hansen
Karin Prosberg Hansen
Flot anlægsarbejde. Fra første møde med aftaler til sidste arbejde er udført er Andreas pålidelig, punktlig og meget grundig. Der arbejdes intenst af hele teamet, og der er fleksibilitet, rådgivning og individuelle løsninger til særlige ønsker i anlægsarbejdet. Også smukt udført flise- og brostensbelægning. Særdeles anbefalelsesværdig.
Gert Davidsen
Gert Davidsen
Meget tilfreds, leveret til aftalt tid.
Ole Jensen
Ole Jensen
Det var en fornøjelse. Alle aftaler blev holdt . Absolut anbefalelsesværdig værdigt .
Pernille E Simonsen
Pernille E Simonsen
Vi har fået lagt ny indkørsel og vi kan varmt anbefale Anlægsgartner Andreas Beck, som hele vejen igennem har været yderst behagelig og super professionel Meget imødekommende og god til at lytte til vores ønsker og komme med gode løsningsforslag. Det udførte arbejde er top kvalitet, vi er meget glade for resultatet. Andreas har overholdt alle vores aftaler , kommer til tiden og afslutter på det lovede tidspunkt. Vi vil til enhver tid vælge A.Beck igen
Dennis Jul Hansen
Dennis Jul Hansen
Helt igennem fantastisk arbejde. Skarp pris, fleksibel, efter planen og let at arbejde med. Andreas får mine varmeste anbefalinger.
Rasmus Stricker Hornung Vildgaard
Rasmus Stricker Hornung Vildgaard
Vi er særdeles tilfredse med de udførte opgaver (græsarmering, bålsted og fliser ved vandpost). Fra første henvendelse har vi oplevet ordentlighed og punktlighed, samt modtaget kompetent rådgivningen ifm. valg af materialer m.m. En klar anbefaling herfra!

Oprydning efter træfældning i Nordsjælland

Efter træfældning i Nordsjælland sørger vi for en grundig oprydning, så din grund efterlades pæn og ryddelig. Vi tager os af alle grene, stammer og affaldsmateriale, så du ikke behøver at gøre det. Vi tilbyder også flishugning af det fældede træ, hvis du ønsker det. Vi sikrer, at ingen rester eller spor af arbejdet er tilbage, hvilket giver dig en ren og sikker have eller ejendom. Oprydningen er en vigtig del af vores service, da vi ved, hvor vigtig det er at få et færdigt og ryddet område.

Hvis du foretrækker at beholde træet, kan vi lade det blive på stedet. Dette kan være nyttigt, hvis du planlægger at bruge træet til brænde, hugge det op til gør-det-selv projekter, eller have det som et naturligt element i din have. Vi kan også skære træet op i passende størrelser for dig.

Træfældning i Nordsjælland

Priser for træfældning i Nordsjælland

Priserne på træfældning og beskæring varierer alt efter, hvor stort træet er, samt hvor det står. For at få den mest nøjagtige pris på, hvad det vil koste, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan få et overblik over, hvad du ønsker at få udført, samt træets størrelse og placeringer. Herefter kommer vi gerne med et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på træfældning eller beskæring af dine træer og buske. Vi tilbyder beskæring og træfældning i hele Nordsjælland, så du er sikret en lokal anlægsgartner. 

Få et uforpligtende tilbud

Hydrangea Flowers in the Garden
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.