Træfældning Nordsjælland

Faglært og erfaren anlægsgartner med alle de nødvendige værktøjer.

Professionel gartner til træfældning i Nordsjælland

Hos A-beck kan vi hjælpe dig med træfældning og beskæring af træer i alle størrelser. Vi har mange års erfaring inden for træfældning i Nordsjælland, så du er sikret professionelle fagfolk, der ved, hvordan man skal udføre opgaven på en effektiv og sikker måde.

Vi hjælper dig også gerne med bortskaffelse af det fældet træ, hvis det er nødvendigt. Vi kommer også gerne ud og besigtiger opgaven, så vi sammen kan aftale, hvad der skal ske i forbindelse med træfældningen.

Træfældning Nordsjælland
Chainsaw

Risikotræer

Et riskotræ er et træ, der udgøre en særlig risiko for dets omgivelser. Dette kan både være i forbindelse med bygninger og mennesker. Et risikotræ behøver ikke nødvendigvis fældes, men så det er vigtigt, at træet bliver inspiceret efter risiko. Er træet i høj risiko skal det altså inspiceres oftere end mindre risikotræer.

Skal du have fældet et risikotræ er det vigtigt, at du gør opmærksom på, at træet er et risikotræ, så vi kan have det rigtige værktøj med til fældningen.

Vores kunder siger

Priser for træfældning i Nordsjælland

Priserne på træfældning og beskæring varierer alt efter, hvor stort træ er, samt hvor træet står. For at få den mest nøjagtige pris på, hvad det vil koste, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan få et overblik over, hvad du ønsker at få udført, samt træets størrelse og placeringer.

Herefter kommer vi gerne med et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på træfældning eller beskæring af dine træer og buske.

Vi tilbyder beskæring og træfældning i hele Nordsjælland, så du er sikret en lokal anlægsgartner. 

 

Få et uforpligtende tilbud

Hydrangea Flowers in the Garden
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.