Belægningstegl

Belægningstegl

Professionel anlægsgartner i belægningstegl

Vi er specialister inden for belægningsprojekter, herunder brugen af belægningstegl til udendørs områder. Uanset om det gælder anlæggelse af indkørsler eller små solterrasser, er vores erfarne fagfolk inden for lægning af belægningstegl dygtige og klar til at håndtere enhver opgave. Vi samarbejder tæt med vores kunder for at finde den mest optimale løsning til deres projekt, hvor vi integrerer belægningstegl for at skabe et holdbart og alsidigt resultat. Lad os realisere dine idéer med vores professionelle tilgang til belægningstegl.

Giv os besked, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud

Ann Roldan
Ann Roldan
16/01/2024
Really good service. Arrived on time and did the job quickly and efficiently (downsizing old apple trees).
Yosef Bhatti
Yosef Bhatti
30/09/2022
Klare aftaler der blev opholdt, flot kvalitet og rimelig pris. Meget imødekommende og professionel. Kommer med god rådgivning. Helt igennem en god oplevelse.
Karin Prosberg Hansen
Karin Prosberg Hansen
27/09/2022
Flot anlægsarbejde. Fra første møde med aftaler til sidste arbejde er udført er Andreas pålidelig, punktlig og meget grundig. Der arbejdes intenst af hele teamet, og der er fleksibilitet, rådgivning og individuelle løsninger til særlige ønsker i anlægsarbejdet. Også smukt udført flise- og brostensbelægning. Særdeles anbefalelsesværdig.
Gert Davidsen
Gert Davidsen
11/09/2022
Meget tilfreds, leveret til aftalt tid.
Ole Jensen
Ole Jensen
07/09/2022
Det var en fornøjelse. Alle aftaler blev holdt . Absolut anbefalelsesværdig værdigt .
Pernille E Simonsen
Pernille E Simonsen
02/09/2022
Vi har fået lagt ny indkørsel og vi kan varmt anbefale Anlægsgartner Andreas Beck, som hele vejen igennem har været yderst behagelig og super professionel Meget imødekommende og god til at lytte til vores ønsker og komme med gode løsningsforslag. Det udførte arbejde er top kvalitet, vi er meget glade for resultatet. Andreas har overholdt alle vores aftaler , kommer til tiden og afslutter på det lovede tidspunkt. Vi vil til enhver tid vælge A.Beck igen
Dennis Jul Hansen
Dennis Jul Hansen
20/08/2022
Helt igennem fantastisk arbejde. Skarp pris, fleksibel, efter planen og let at arbejde med. Andreas får mine varmeste anbefalinger.
Rasmus Stricker Hornung Vildgaard
Rasmus Stricker Hornung Vildgaard
19/05/2022
Vi er særdeles tilfredse med de udførte opgaver (græsarmering, bålsted og fliser ved vandpost). Fra første henvendelse har vi oplevet ordentlighed og punktlighed, samt modtaget kompetent rådgivningen ifm. valg af materialer m.m. En klar anbefaling herfra!

Kontakt os i dag

Har du andre opgaver der skal løses, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon eller via vores kontaktformular. Send gerne en beskrivelse af dit projekt og vi vil tage kontakt hurtigst muligt med henblik på at give et uforpligtende tilbud.

Andre belægningsmaterialer vi arbejder med

Betonbelægning: Vores erfarne anlægsgartnere sikrer holdbare udendørs områder, hvor betonbelægning spiller en central rolle. Disse fliser tilbyder et stilfuldt udseende og modstår samtidig slid, hvilket gør dem ideelle til terrasser og indkørsler.

Klinkebelægning: Klinker er den tidløse løsning til robuste udendørs overflader. Vores ekspertise med klinkebelægning sikrer, at dine gangstier og terrasser kombinerer æstetik med langvarig holdbarhed.

Sandsten: Arbejdet med sandsten belægning bringer naturlig skønhed til dine udendørs områder. Vores brug af sandsten som belægningsmateriale skaber en varm og indbydende atmosfære i haver og gårdmiljøer.

Keramiske fliser: Vores anvendelse af keramiske fliser er en fusion af elegance og holdbarhed. Disse fliser tilbyder et stilfuldt udseende og modstår samtidig slid, hvilket gør dem ideelle til terrasser og indkørsler.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.