Lægning af keramiske fliser

keramiske fliser

Professionel lægning af keramiske fliser

Anlægsgartner A. Beck er din professionelle anlægsgartner, når det kommer til lægning af keramiske fliser i udendørs områder. Med en passion for at forvandle udendørs arealer og en forståelse for materialets æstetik og holdbarhed, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der stemmer overens med dine visioner.

Vores erfaring spænder bredt, og vi har gennem årene specialiseret os i at designe og udføre flisebelægninger, der ikke kun ser godt ud, men også holder til det omskiftelige danske vejr. Fra terrasser og indbydende indkørsler til stier og unikke udendørs rum, har vi ekspertisen til at realisere ethvert projekt. 

Lægning af keramiske fliser kan dække over:

Referencer af tidligere opgaver

Ann Roldan
Ann Roldan
16/01/2024
Really good service. Arrived on time and did the job quickly and efficiently (downsizing old apple trees).
Yosef Bhatti
Yosef Bhatti
30/09/2022
Klare aftaler der blev opholdt, flot kvalitet og rimelig pris. Meget imødekommende og professionel. Kommer med god rådgivning. Helt igennem en god oplevelse.
Karin Prosberg Hansen
Karin Prosberg Hansen
27/09/2022
Flot anlægsarbejde. Fra første møde med aftaler til sidste arbejde er udført er Andreas pålidelig, punktlig og meget grundig. Der arbejdes intenst af hele teamet, og der er fleksibilitet, rådgivning og individuelle løsninger til særlige ønsker i anlægsarbejdet. Også smukt udført flise- og brostensbelægning. Særdeles anbefalelsesværdig.
Gert Davidsen
Gert Davidsen
11/09/2022
Meget tilfreds, leveret til aftalt tid.
Ole Jensen
Ole Jensen
07/09/2022
Det var en fornøjelse. Alle aftaler blev holdt . Absolut anbefalelsesværdig værdigt .
Pernille E Simonsen
Pernille E Simonsen
02/09/2022
Vi har fået lagt ny indkørsel og vi kan varmt anbefale Anlægsgartner Andreas Beck, som hele vejen igennem har været yderst behagelig og super professionel Meget imødekommende og god til at lytte til vores ønsker og komme med gode løsningsforslag. Det udførte arbejde er top kvalitet, vi er meget glade for resultatet. Andreas har overholdt alle vores aftaler , kommer til tiden og afslutter på det lovede tidspunkt. Vi vil til enhver tid vælge A.Beck igen
Dennis Jul Hansen
Dennis Jul Hansen
20/08/2022
Helt igennem fantastisk arbejde. Skarp pris, fleksibel, efter planen og let at arbejde med. Andreas får mine varmeste anbefalinger.
Rasmus Stricker Hornung Vildgaard
Rasmus Stricker Hornung Vildgaard
19/05/2022
Vi er særdeles tilfredse med de udførte opgaver (græsarmering, bålsted og fliser ved vandpost). Fra første henvendelse har vi oplevet ordentlighed og punktlighed, samt modtaget kompetent rådgivningen ifm. valg af materialer m.m. En klar anbefaling herfra!

Kvalitet og kommunikation i fokus

Hos Anlægsgartner A. Beck forstår vi betydningen af kvalitet og detaljen i håndværket. Derfor arbejde vi kun med de bedste materialer og nyeste teknikker inden for keramiske fliser. Vores hold af faglærte anlægsgartnere sikrer, at hver flise lægges korrekt, så det endelige resultat står skarpt og kan nydes is mange år frem. 

Derudover værdsætter vi  også et tæt samarbejde med vores kunder og tror på vigtigheden af god kommunikation gennem hele processen. Fra de første designidéer til den endelige udførelse, går vi op i at forstå dine visioner og gøre dem til virkelighed. Vores mål er ikke kun at opfylde din forventninger, men at overgå det, så uanset om du drømmer om en ny terrasse til sommeraftenerne, en ny indkørsel eller måske en charmerende sti gennem haven, er Anlægsgartner A. Beck klar til at hjælpe dig i processen fra start til slut. 

Kontakt os i dag

Har du andre opgaver der skal løses, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon eller via vores kontaktformular. Send gerne en beskrivelse af dit projekt og vi vil tage kontakt hurtigst muligt med henblik på at give et uforpligtende tilbud.

Andre belægningsmaterialer vi arbejder med

Betonbelægning: Vores erfarne anlægsgartnere sikrer holdbare udendørs områder, hvor betonbelægning spiller en central rolle. Disse fliser tilbyder et stilfuldt udseende og modstår samtidig slid, hvilket gør dem ideelle til terrasser og indkørsler.

Klinker: Klinker er den tidløse løsning til robuste udendørs overflader. Vores ekspertise med klinkerbelægning sikrer, at dine gangstier og terrasser kombinerer æstetik med langvarig holdbarhed.

Sandsten: Arbejdet med sandsten bringer naturlig skønhed til dine udendørs områder. Vores brug af sandsten som belægningsmateriale skaber en varm og indbydende atmosfære i haver og gårdmiljøer.

Belægningstegl: Belægningstegl er synonymt med alsidighed og charme. Vores dygtige håndværkere bruger belægningstegl til at skabe en unik struktur på indkørsler og terrasser, der smelter sammen med omgivelserne.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.